Velkommen til Red Days


Vi arbejder for at du kan få en lidt bedre menstruation.

Der er næppe nogen, der ser frem til denne tid på måneden, så vi har bestemt os for at gøre det lidt sjovere at have menstruation.

Hvis du elsker en dejlig overraskelse, så er Red Days lige noget for dig. Vi sammensætter nemlig hver måned en ganske særlig pakke, som du kan modtage måned efter måned lige op til din menstruation.

Den indeholder selvfølgelig altid de bind og tamponer, som du skal bruge, men derudover kan du få vores dejlige Spoilationpakke med. Det er en månedlig overraskelse sammensat til at give en lille smule opmuntring til en ellers “træls” tid på måneden.

Spoilationpakken hjælper dig med andre ord til at komme godt igennem din menstruation. Den indeholder bl.a. te, chokolade og alt hvad du skal bruge til en enkelt aftens selvforkælelse.

Med dette abonnement kan du forkæle dig selv eller en du holder af – for det kan nemlig også være en rigtig god gave til din kæreste, veninde, søster eller datter. Hun vil så hver måned modtage en pakke, der minder hende om at du har tænkt på hende.

Jeg håber, at du kommer til at nyde vores pakker – vi glæder os i hvert fald til at forkæle dig, og gøre din næste menstruation lidt bedre end du hidtil har været vant til.

Hav en fantastisk dag.

Kærlig hilsen

Bjørg
Stifter

 

Følg Red Days
M

Forkælelse til den tid på måneden

Der er næppe nogen, der ser frem til deres menstruation.
Hvis du elsker en dejlig overraskelse, så er Red Days lige noget for dig, for vi gør det lidt sjovere at have menstruation.
Vi sammensætter nemlig en ganske særlig pakke, som du hver måned kan modtage lige op til din menstruation.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Red Days direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.